Comentarii Biblice asupra Conducerii

Iată ce vei afla în cadrul acestui curs

În comentarii Biblice asupra Conducerii, editorul executiv Dr. John C. Maxwell te conduce sistematic prin textul Bibliei în versiunea New King James [ în românește este vorba de traducerea lui Dumitru Cornilescu,n.t ], în timp ce extrage din experiența deceniilor de conducere duhovnicească și din resursele celor mai bine vândute cărți ale sale, pentru a evidenția în Sfânta Scriptură, principiile de conducere care au trecut testul timpului și au schimbat viața multora. Puternicele resurse cuprind:

  • Cele 21 de Legi inconstestabile ale conducerii: articole profunde care revelează modul în care legile operează în viața oamenilor din Biblie;
  • Cele 21 de Calități indispensabile unui lider: pătrunzătoare articole de o pagină care reliefează exemple pozitive și nevatige ale fiecărei calități din cadrul celor 21.
  • Peste 100 de profiluri biografice: moment și evenimente dinviata oamenilor care descoperă inestimabile adevăruri despre conducere izvorâte din Cuvântul lui Dumnezeu
  • Sute de articole scurte și convingerile și note expresive introduse în text despre calitatea de mentor și despre influență.

"Competența merge dincolo de cuvinte. Ea reprezintă abilitatea liderului de a transmite, de a plănui și de a proceda astfel încât ceilalți să intuiască faptul că tu știi cum se va face – și că să știe că vor să te urmeze"

                           - John C. Maxwell - 

Mihail Manole

Coach, Teacher Speaker certificat și independent John Maxwell Team

Dacă dorești să înveți, să studiezi sau să predai lecții de conducere, aceste „Comentarii biblice asupra conducerii” semnate John C. Maxwell te pot ajuta!

Click to Tweet

Mai multe informații despre curs

De la Genesa la Apocalipsa, oamenii, evenimentele și învățăturile Bibliei reprezintă comoara lui Dumnezeu de înțelepciune și călăuzire pentru oricine dintre noi care este chemat să fie o persoană cu influență. Fie că ești director executiv, fie că ești păstor, antreprenor, părinte, antrenor, sau profesor, tu ești un lider, care îi influențează și îi încurajează pe alții. De la Adam și Eva în Grădina Edenului – primii lideri care au învățat din eșec, până la apostolul Ioan în insula Patmos – un lider întemnițat care oferă o viziune plină de speranță pentru generațiile viitoare, Cuvântul lui Dumnezeu este plin de oameni de la care putem învăța arta conducerii.

Dacă dorești să înveți, să studiezi sau să predai lecții de conducere, aceste „Comentarii biblice asupra conducerii” semnate John C. Maxwell te pot ajuta! Te vor încuraja și te vor echipa să înfrunți provocările secolului XIX-lea cu nemuritoarele principii de conducere dinamică disponibile în Cuvântul lui Dumnezeu.

1. cele 21 de calitati

Pasajul din Genesa 25:29-34 înregistrează o scurtă, dar puternică imagine a unui lider căruia i-a lipsit viziunea.

2. cele 21 de legi

Istoria succeselor și eșecurile unui lider contribuie foarte mult la credibilitatea lui. Pentru a câștigă încrederea oamenilor, un lider trebuie să aibă următoarele calități: competență, legătură și caracter.

3. CAPACITATEA DE A ÎNVAȚĂ

Liderii buni învață continuu. Trebuei  învățăm, altfel vom înceta  conducem. Lumea noastră se schimbă prea repede.

ÎNCEPE ACUM!

Rolul acestui curs (MasterMind) este să studiem și să aflăm mai multe despre conducere de la oamenii mari ai Bibliei, conduși și călăuziți de Dumnezeu.

Click to play

Click to play

ÎN CURÂND

mOISE ȘI LEGEA SACRIFICIULUI

Click to play

Click to play

ÎN CURÂND

ascultarea

Click to play

Click to play

ÎN CURÂND

caracterul

Înscrie-te pentru a primi informații și acces gratuit

la resursele pe care le voi lansa în curând.

P.S. Informațiile tale sunt în deplină siguranță.

Le vom folosi doar pentru a-ți trimite conținut și resurse grozave, dacă ești de acord cu asta.

- Meșterul Manole -

>