Iată ce vei afla în cadrul acestui curs

Kinetoterapia este unul dintre principalele mijloace de reabilitare, bazat pe faptul că mișcările corpului ajută la reînnoirea, îmbunătățirea și menținerea bunei stări funcționale a oaselor și mușchilor, a sistemului cardiovascular și a altor sisteme ale corpului.  
Profesorul Bubnovsky a mers mai departe și a demonstrat că kinetoterapia este o metodă de tratament și reabilitare separată și că cele mai eficiente sunt mișcările corecte. Este o secvență conștientă de exerciții și sarcini individuale, care vizează întregul sistem musculo-scheletic, precum și zonele cu probleme individuale și spasmele din pachetele musculare. Acesta este principiul pe care se bazează metoda unică și modernă de kinetoterapie a profesorului Bubnovsky de prevenire, tratare și reabilitare a pacienților cu probleme ale sistemului musculo-scheletic și alte boli, folosind mișcările potrivite.
Fără pastile sau intervenții chirurgicale, această metodă tratează durerile de spate și de articulații!

  • Kinetoterapia este o metodă unică de restabilire a sănătății coloanei vertebrale și a articulațiilor, dezvoltată de Dr. Sergey Bubnovsky.
  • Kinetoterapia nu numai că ajută la ameliorarea durerii, dar reduce și riscul ca durerea să revină;
  • Kinetoterapia ajută oamenii să se recupereze după intervenții chirurgicale sau să se pregătească pentru acestea.

"Competența merge dincolo de cuvinte. Ea reprezintă abilitatea liderului de a transmite, de a plănui și de a proceda astfel încât ceilalți să intuiască faptul că tu știi cum se va face – și că să știe că vor să te urmeze"

                           - John C. Maxwell - 

Mihail Manole

Coach, Teacher Speaker certificat și independent John Maxwell Team

"Dr. Bubnovsky a dezvoltat un sistem fundamental nou pentru a-i ajuta pe oameni să își restabilească capacitatea de muncă și să scape de durere fără medicamente și intervenții chirurgicale"

Click to Tweet

Mai multe informații despre curs

Baza sistemului Dr. Bubnovsky este sănătatea prin mișcări, care este îmbunătățită prin exerciții de decompresie selectate individual. Dr. Bubnovsky a dezvoltat un sistem fundamental nou pentru a ajuta oamenii să își restabilească capacitatea de muncă și să scape de durere fără medicamente și operații. Fiecare proces are propria sa structură - în ceea ce privește metoda doctorului Bubnovsky, este ciclu după ciclu. Trei cicluri pot fi considerate un curs complet, cu 12 ședințe în fiecare ciclu. Frecvența de antrenament recomandată - nu mai puțin de 3 ori pe săptămână. Nu se recomandă o pauză de mai mult de 2 zile între sesiuni, deoarece poate reduce eficiența programului. La sfârșitul fiecărei sesiuni se recomandă efectuarea criobalneotratamentului - saună și apă rece.

Curs specializat de reabilitare - pentru pacienții care au nevoie de asistență 100% din partea unui fizioterapeut pe toată durata celor 12 ședințe. Prețul cursului include prima vizita și 3 întâlniri repetate cu fizioterapeutul curant sau, dacă este posibil, vizitele repetate sunt înlocuite de o lecție individuală condusă de fizioterapeutul curant.  (Program + Preț = în curând).

După terminarea cursului de trei cicluri, cu permisiunea unui fizioterapeut, este posibil să achiziționați un abonament la 12 clase pentru sesiuni de antrenament preventiv independent în sala noastră de sport. (Program + Preț = în curând).

1.CICLUL

Pentru primul ciclu, se elaborează un program individual de exerciții/antrenament, constând în exerciții specifice, individuale, bazate pe examinarea consultativă și pe evaluările stării funcționale a pacientului. 

2.CICLUL  

Pentru cel de-al doilea ciclu, antrenorul ar face programul de antrenament mai complicat, introducând exerciții mai interesante și mai eficiente pe podea.

3.CICLUL

În timpul celui de-al treilea ciclu, rezultatele obținute sunt consolidate și se efectuează noi practici pe aparatele de exerciții. Acestea ar include super serii, așa-numitele "piramide" și aparate de exerciții cu greutate liberă.

ÎNCEPEȚI ACUM!

Baza sistemului Dr. Bubnovsky este sănătatea prin mișcări, care este îmbunătățită prin exerciții de decompresie selectate individual.

Serghei Bubnovsky
Doctor în științe medicale, profesor, a scris mai mult de 45 de cărți despre sănătate și longevitate.

Click to play

Click to play

ÎN CURÂND

KINETOTERAPIE DUPA METODA BUBNOVSKY

Click to play

Click to play

ÎN CURÂND

EXERCIȚII DE AMELIORARE A DURERII PENTRU SPATE

Click to play

Click to play

ÎN CURÂND

METODA BUBNOVSKY PENTRU SLABIRE

Înscrie-te pentru a primi informații și acces gratuit

la resursele pe care le voi lansa în curând.

P.S. Informațiile tale sunt în deplină siguranță.

Le vom folosi doar pentru a-ți trimite conținut și resurse grozave, dacă ești de acord cu asta.

- Meșterul Manole -

>