Toți comunicăm, dar puțini stabilim și relații

Iată ce vei afla în cadrul acestui curs

Acum ai șansa să faci parte dintr-un grup MasterMind care reunește 08-10 persoane săptămânal pe tema "Totul despre Lideri, Atitudine, Echipă și Relaţii".

  • O întălnire de 90 de minute;
  • O zi pe săptămână;
  • In total sunt 14 întâlniri într-un grup restrâns și atent selectat de oameni cu același interes de dezvoltare personală.

Ce obţii de la un grup de studiu MasterMind ?

  • Dezvoltarea nivelului de leadership personal și profesional;
  • Acces instantaneu la un grup exclusivist de suport;
  • Feedback onest, răspunsuri, idei, consiliere și brainstorming;
  • Sentiment de efort comun – mai sunt și alții în afară de tine!;
  • Crearea unor planuri de acțiune și păstrarea direcției prin membrii grupului care te vor menține responsabil față de atingerea și împlinirea planurilor și obiectivelor stabilite;
  • Proiectarea lucrurilor așa cum îți dorești să fie, nu așa cum ai fost învățat că "trebuie să fie”.

"Competența merge dincolo de cuvinte. Ea reprezintă abilitatea liderului de a transmite, de a plănui și de a proceda astfel încât ceilalți să intuiască faptul că tu știi cum se va face – și că să știe că vor să te urmeze"

                           - John C. Maxwell -

Mihail Manole

Coach, Teacher Speaker certificat și independent John Maxwell Team

Acum ai șansa să faci parte dintr-un grup MasterMind care reunește 08-10 persoane săptămânal pe tema "Totul despre Lideri, Atitudine, Echipă și Relaţii".

Click to Tweet

Mai multe informații despre curs

PENTRU A DEVENI UN REAL SUCCES… este obligatoriu să te RAPORTEZI mai bine la ceilalţi pe măsură ce întelegi regulile de relaţionare; să îi ECHIPEZI pe ceilalţi cu seturile adecvate de abilităţi; să îţi îmbunătăţeşti ATITUDINEA prin practici zilnice; şi să îi CONDUCI cu success pe ceilalţi acolo unde tu ai fost şi mai departe.

"Eu mi-am devotat viaţa echipării oamenilor şi sper că vă va face la fel de multă plăcere ca şi mie să îţi conduci oamenii spre o mai bună înţelegere a acestor chestiuni critice de leadership, şi că îi vei ajuta să ajungă la noi culmi ale leadershipului". - John C. Maxwell
1.RELAŢII

„Cel mai important ingredient individual pentru formula succesului este să ştii cum să te înţelegi cu oamenii.” – TEDDY ROOSEVELT

2.ECHIPARE

Marii lideri îşi dezvoltă viziunea de la MINE la NOI.

3.ATITUDINE

„O persoană fericită nu este o persoană cu un anumit set de circumstanţe, ci mai degrabă o persoană cu un anumit set de atitudini.”- HUGH DOWNS

ÎNCEPE ACUM!

Cele mai bune realizări ale istoriei au fost făcute de oameni care au excelent doar puțin peste ceilalți din domeniile lor de activitate. Acesta ar putea fi numit principiul avantajului minim. Dar de cele mai multe ori, acea mică diferență era atitudinea. Fostul premier al Israelului, Golda Meir a subliniat acest adevăr într-unul dintre interviurile sale când a spus:
„Tot ceea ce are țara mea e un spirit. Nu avem bani din petrol. Nu avem mine cu bogății subterane. Nu avem sprijinul unei opinii publice mondiale care să ne privească favorabil. Tot ceea ce are Israelul este spiritul oamenilor săi. Și dacă acei oameni își pierd spiritul, nici măcar Statele Unite ale Americii nu ne mai poate salva.”

Click to play

Click to play

ÎN CURÂND

RELAŢII

Click to play

Click to play

ÎN CURÂND

ECHIPARE

Click to play

Click to play

ÎN CURÂND

ATITUDINE

Înscrie-te pentru a primi informații și acces gratuit

la resursele pe care le voi lansa în curând.

P.S. Informațiile tale sunt în deplină siguranță.

Le vom folosi doar pentru a-ți trimite conținut și resurse grozave, dacă ești de acord cu asta.

- Meșterul Manole -

>