Sper să-ți fie de folos și să citeșți cu plăcere această postare pe blog. Dacă dorești  echipa mea să facă marketing pentru tine, apasă aici.

Sistem de Marketing clar ca la carte

iunie 30, 2022

Marketingul este tot ceea ce faci pentru a atrage clienți potențiali pentru afacerea ta. Observați că am spus un sistem de marketing clar ca la carte. Marketingul celor mai mulți proprietari de afaceri mici este slab.
Marketingul este cheia creșterii afacerii. Fără clienți nu ai nimic. Puteți face o treabă minunată, dar dacă nu aveți suficienți clienți, nimic altceva nu mai contează. Așadar, doriți să aveți nu doar un marketing bun, ci un marketing clar ca la carte.

Marketingul celor mai mulți proprietari de afaceri mici este slab.

Click to Tweet

Ce este un marketing clar ca la carte? Un marketing care este remarcabil, extraordinar. Marketingul clar ca la carte creează experiențe care angajează, educă și creează un sentiment de apartenență.
Odată ce ați determinat cum arată un marketing clar ca la carte în afacerea dvs., doriți să vă dați seama cum să îl reproduceți fără a fi nevoit să vă implicați în fiecare detaliu.

Iată un exemplu: Să spunem că ați stabilit că trimiterea unui buletin de știri către baza dvs. de date vă ajută să aduceți mai multe afaceri. Scrieți o procedură despre cum să compilați buletinul informativ și însărcinați pe altcineva să se ocupe de partea mecanică a acestuia.

S-ar putea să îl scrieți în continuare, dar să lăsați pe altcineva să îl pună la punct, să îl tipărească, să îl trimită prin poștă, să adune baza de date etc. Apoi puneți sarcina într-un calendar, astfel încât să se desfășoare fără supravegherea dumneavoastră directă.

Această carte dezvăluie secretele dovedite ale unui sistem de marketing fenomenal care a revoluționat micile afaceri din întreaga lume.

Marketingul clar ca la carte creează experiențe care angajează, educă și creează un sentiment de apartenență.

Click to Tweet

Sunt Mihail Manole, sunt trainer și coach certificat de John C. Maxwell, lider care a scris peste 73 de cărți în afaceri și leadership și sunt aici ca prieten, și doresc să te ajut.

Despre autor

Mihail Manole

Coach, Teacher și Speaker certificat și independent John Maxwell Team

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>