Sper să-ți fie de folos și să citeșți cu plăcere această postare pe blog. Dacă dorești  echipa mea să facă marketing pentru tine, apasă aici.

Sistem de Vânzări clar ca la carte

iulie 1, 2022

"Vânzările" reprezintă tot ceea ce faci pentru a transforma un prospect într-un client plătitor. Odată ce ați generat prospecți prin marketing, sistemul de vânzări este ceea ce îi transformă din prospecți în clienți. Nu uitați că vă doriți o afacere clară ca la carte, un sistem de vânzările clar ca la carte.

Acest sistem include răspunsul la telefon, scenariile tale telefonice, răspunsul la un e-mail de oprire, prezentările și așa mai departe. Odată ce au cumpărat efectiv ceva de la tine, ei sunt acum clienți. De multe ori s-ar putea să nu aveți nevoie de mai mulți prospecți, dar trebuie să aveți mai multă grijă de lead-urile pe care le obțineți.

 • Se răspunde la telefon în direct? 
 • Se răspunde la telefon în cel mai profesionist mod posibil?
 • Au prospecții și clienții o experiență plăcută atunci când apelează la compania dumneavoastră?
 • Ratele de încheiere sunt cele necesare?
 • Realizați în mod constant vânzări suplimentare?
 • Aveți scenarii dovedite pe care să le urmeze angajații dumneavoastră, astfel încât să nu fiți singurul care poate încheia "marile afaceri"?
 • Aveți materiale de vânzare clare ca la carte la fața locului? 
 • Cât de eficient este răspunsul dvs. la prospecții pe internet?

Creșterea ratelor de încheiere și a mediilor de lucru poate avea un impact mare asupra afacerii dumneavoastră. Această carte vă prezintă sistemul meu de vânzări dovedit pentru construirea unei afaceri clare ca la carte.

Vânzările reprezintă tot ceea ce faceți pentru a transforma clienții potențiali în clienți plătitori

Click to Tweet

Vânzările reprezintă tot ceea ce faceți pentru a transforma clienții potențiali în clienți plătitori. Vânzările clare ca la carte convertesc cel mai mare număr de prospecți calificați în clienți. Un sistem de vânzări clare ca la carte este un grup de piese funcționale care dublează rezultatele în mod constant.
Este foarte trist să vezi atâta muncă depusă în marketing, doar pentru a vedea cum vânzarea se duce de râpă. Proprietarii de afaceri mici trebuie să înțeleagă că vânzarea nu este automată (chiar și atunci când oferiți prospectul perfect în marketingul dumneavoastră). Trebuie să vă asigurați că procesul de vânzare este la înălțimea eforturilor dumneavoastră de marketing.

Este foarte trist să vezi atâta muncă depusă în marketing, doar pentru a vedea cum vânzarea se duce de râpă. 

Click to Tweet

Sunt Mihail Manole, sunt trainer și coach certificat de John C. Maxwell, lider care a scris peste 73 de cărți în afaceri și leadership și sunt aici ca prieten, și doresc să te ajut.

Despre autor

Mihail Manole

Coach, Teacher și Speaker certificat și independent John Maxwell Team

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >