Sper să-ți fie de folos și să citeșți cu plăcere această postare pe blog. Dacă dorești  echipa mea să facă marketing pentru tine, apasă aici.

Sistem de Administrare clar ca la carte

iulie 5, 2022

Administrarea înseamnă urmărirea rezultatelor. Este, de asemenea, sistemele interne ale biroului care includ sisteme financiare, contabile, juridice, de asigurări și astfel de lucruri.

  • Știți care este costul de desfășurare a activității dumneavoastră?
  • Știți ce produc eforturile dumneavoastră de marketing?
  • Știți care sunt ratele de încheiere a vânzărilor?
  • Știți care sunt ratele de producție? 
  • Aveți un buget pentru următoarele 12 luni?
  • Aveți asigurarea și protecția juridică adecvată? 

Cred că tocmai am simțit că deveniți copleșit de toată "munca" pe care o aveți de făcut.
Permiteți-mi să mă opresc pentru o clipă și să vă duc înapoi la Capitolul 1: Singurul și unicul motiv pentru care afacerea dvs. există... pentru a fi un vehicul care să vă ajute să vă atingeți obiectivele de viață. Dacă vrei să construie ști un vehicul previzibil, profitabil, la cheie, care să te ducă acolo unde vrei să ajungi în viață, va fi multă muncă pentru a-l construi. Dar va merita. Îți poți imagina un 747 care zboară peste ocean fără a cunoaște statisticile?
Fără să știe care este nivelul de combustibil? Și totuși, asta este ceea ce fac micile afaceri în fiecare zi. Ele ghicesc. Nu urmăresc. Aceasta este una dintre cele mai importante părți ale afacerii dumneavoastră. Dacă nu faci bani, afacerea ta nu funcționează! O afacere fără profit este doar un hobby! Și singurul mod în care știi dacă faci profit este să urmărești. Urmărirea te ajută să faci mai mult în timp ce lucrezi mai puțin. Citiți din nou această propoziție.
Urmărirea vă va ajuta să lucrați mai puțin și să câștigați mai mult. De ce? Pentru că atunci când vei lua contact cu cifrele tale reale (pre- pare să fii surprins), te va determina să nu mai alergi mai tare pe roata hamsterului și să acționezi asupra lucrurilor care contează cu adevărat. În aceast MasterMind nu numai că vei primi o educație pe această temă, dar vei învăța și un sistem de administrare clar ca la carte.

Vestea bună este că, atunci când știi cu adevărat cum te situezi în călătoria ta de viață și de afaceri, poți face corecțiile de curs de care ai nevoie.

Click to Tweet

Majoritatea proprietarilor de afaceri mici nu au suficiente date pentru a lua deciziile corecte și nu prea știu cum să le producă. Cei mai mulți folosesc în afacerea lor un "gabarit de ghicit", în loc să funcționeze după statistici reale. Dacă ești unul dintre cei care nu acordă atenție statisticilor tale, pariul meu este că vei fi șocat să constați că cifrele nu sunt atât de bune pe cât crezi tu. Aceasta este vestea proastă. În urmă cu aproximativ zece ani, îl întrebam pe unul dintre membrii mei de coaching despre marja lui de profit. "Nu vreau să știu", a spus el. A continuat spunând că, atâta timp cât avea bani în contul de afaceri, era în regulă. "Nu vrei să știi cum te descurci cu
adevărat?". Am insistat. "Nu, pentru că s-ar putea să mă deprim!", a exclamat el. Vestea bună este că, atunci când știi cu adevărat cum te situezi în călătoria ta de viață și de afaceri, poți face corecțiile de curs de care ai nevoie.
A avea un feedback corect este cheia pentru a obține profit în afacerea ta și pentru a lucra mai inteligent decât mai greu. Nu uitați că singurul și unicul motiv pentru care există afacerea dvs. este acela de a fi un vehicul care să vă ajute să vă atingeți obiectivele de viață! Dacă vă uitați la Roata Vieții, există o rază financiară pe această roată. Acea rază reprezintă suma de bani de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini obiectivele de viață.

GPS-ul de pe un avion urmărește kilometrii parcurși și oferă un grafic care arată traseul parcurs

Click to Tweet

Sunt Mihail Manole, sunt trainer și coach certificat de John C. Maxwell, lider care a scris peste 73 de cărți în afaceri și leadership și sunt aici ca prieten, și doresc să te ajut.

Despre autor

Mihail Manole

Coach, Teacher și Speaker certificat și independent John Maxwell Team

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>