Sper să-ți fie de folos și să citeșți cu plăcere această postare pe blog. Dacă dorești  echipa mea să facă marketing pentru tine, apasă aici.

Sistem de Operațiuni clar ca la carte

iulie 4, 2022

Operațiunile reprezintă tot ceea ce faceți pentru a vă servi clientul, pacientul sau membrul.
Nivelul de servicii pe care îl oferiți determină dacă aceștia vor urca pe "scara loialității" și vor trece de la client la client. Care este diferența dintre un client și un client? Un client cumpără ceva doar în funcție de preț, valoare sau ceva special, dar nu are nicio loialitate față de dumneavoastră. Un client vrea un consultant, un consilier sau un partener, ca să spunem așa, care "să se ocupe de acel domeniu al vieții sale".
Nu ați alege un medic pe baza prețului, nu-i așa? Sau cum ar fi să găsiți cel mai ieftin contabil sau avocat? Dacă o veți face, veți obține ceea ce ați plătiți. Clienții sunt loiali, vor o relație, vor informații și recomandă și pe alții ca ei. Aveți sisteme de servicii astfel încât clienții dvs. să aibă parte de cea mai fenomenală experiență de servicii, în mod constant, de fiecare dată? Fără să trebuiască să vă implicați personal? În această carte, veți învăța cum să duceți acest domeniu la nivelul următor.

Operațiunile reprezintă tot ceea ce faceți pentru a vă servi clientul, pacientul sau membrul.

Click to Tweet

 Cinci valori care creează cea mai fenomenală experiență de service din toate timpurile 

Vă amintiți cele cinci lucruri pe care vi le-am împărtășit mai devreme în mesajul de marketing?

  • Reputația, 
  • Experiența, 
  • Educația, 
  • Sistemele,
  • și Garanția. 

Ce s-ar întâmpla dacă am comunica și instrui temeinic personalul nostru cu privire la modul de a trăi aceste valori? Ce s-ar întâmpla dacă am vorbi mult despre ceea ce ne afectează reputația (în mod pozitiv sau negativ)?  Ce s-ar întâmpla dacă am ajuta personalul nostru să dobândească mai multe experiențe pe care să le poată transmite clientului și le-am arăta cum ne ajută să ne îndeplinim misiunea? Ce-ar fi dacă ne-am cufunda în educa- ție la toate nivelurile?  Ce s-ar întâmpla dacă am avea un sistem pas cu pas la fiecare nivel al companiei care s-a dovedit a avea ca rezultat faptul că clienții au sentimentul că au avut cel mai mult  fenomenală experiență de servicii din toate timpurile? Ce s-ar întâmpla dacă am face cu adevărat ceea ce am spus atunci când vine vorba de garanția noastră? Ce lume minunată ar fi aceasta! Vedeți cum instruirea personalului dumneavoastră cu privire la aceleași cinci puncte pe care le oferiți clienților dumneavoastră are ca rezultat depășirea așteptărilor clienților?

Nu putem să spunem un lucru și să facem altul.

Un client vrea un consultant, un consilier sau un partener, ca să spunem așa, care "să se ocupe de acel domeniu al vieții sale".

Click to Tweet

Sunt Mihail Manole, sunt trainer și coach certificat de John C. Maxwell, lider care a scris peste 73 de cărți în afaceri și leadership și sunt aici ca prieten, și doresc să te ajut.

Despre autor

Mihail Manole

Coach, Teacher și Speaker certificat și independent John Maxwell Team

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>