vezi video

Iată ce vei afla în cadrul acestui curs

A avea o viață echilibrată este un lucru esențial. Este important să înțelegem că anotimpurile vieții necesită concentrarea pe anumite domenii mai mult decât altele.

De exemplu, atunci când începi o afacere sau lansezi un nou produs, timpul tău se va concentra în primul rând pe domeniul carierei/visului tău, trecând cu vederea celelalte domenii. Cu toate acestea, o dată ce afacerea este stabilă - după perioada de lansare - este important să ne concentrăm din nou asupra domeniilor pe care poate le-am neglijat. Trebuie să ne amintim că nu putem neglija o zonă a vieții noastre pentru o perioadă îndelungată deoarece celelalte zone vor fi afectate în mod negativ. Succesul pe termen lung înseamnă să ai o viață echilibrată.
 
Dacă petrecem prea mult timp într-un anumit domeniu, roata noastră nu mai este rotundă. Dacă nu petrecem timp în anumite domenii, roata noastră devine plată. Roata vieții are șapte spițe, fiecare dintre ele reprezentând un domeniu esențial al vieții.

  • Dezvoltarea nivelului de leadership personal și profesional;
  • Acces instantaneu la un grup exclusiv de suport;
  • Crearea unor planuri de acțiune și păstrarea direcției prin membrii grupului care te vor menține responsabil față de atingerea și împlinirea planurilor și obiectivelor stabilite.

"Competența merge dincolo de cuvinte. Ea reprezintă abilitatea liderului de a transmite, de a plănui și de a proceda astfel încât ceilalți să intuiască faptul că tu știi cum se va face și că, mai apoi, vor știi să te urmeze."

                       - John C. Maxwell - 

Mihail Manole

Coach, Teacher Speaker Independent - Certificat De John Maxwell Team

📢 "Roata Vieții este un mod practic și eficient de a viețui, învățând cum trebuie să ne distribuim timpul, concentrându-ne pe ceea ce este cu adevărat important și stabilind obiective clare în acest sens."

Click to Tweet

Mai multe informații despre curs

Dacă vrei să ai un nivel mai ridicat de productivitate și de eficacitate este nevoie să ai o viață echilibrată. Roata Vieții este un mod practic și eficient de a viețui, învățând cum trebuie să ne distribuim timpul, concentrându-ne pe ceea ce este cu adevărat important și stabilind obiective clare în acest sens. Cei mai mulți dintre noi se pot descurca foarte bine într-unul sau mai multe domenii. Problema este că le lăsăm pe celelalte neexplorate. Dacă petrecem prea mult timp într-un anumit domeniu, roata noastră nu mai este rotundă. Dacă nu petrecem timp în anumite domenii, roata noastră devine plată. Roata vieții are șapte spițe, fiecare dintre ele reprezentând un domeniu esențial al vieții.

Iată care sunt acestea:

  1. Domeniul mental [» Input]
  2. Spiritual [» Caracter și Integritate]
  3. Domeniul fizic: [» Consecvență persistentă]
  4. Domeniul familial: [» Influență și Exemplu]
  5. Domeniul financiar: [» Vise]
  6. Domeniul personal: [» Obiective]
  7. Carieră: [» Performanță]

Ai nevoie să-ți echilibrezi prioritățile vieții?

1. EVALUEAZĂ-ȚI VIAțA

Ținând cont de responsabilitățile actuale de conducere și de cerințele vieții, este important să-ți faci un inventar al vieții tale.

2. DeterminĂ-ți prioritățile

“Cunoașterea priorităților și a domeniilor de interes este esențială atunci când e necesar să ai o viață echilibrată, atât în cea personală, cât și în cea profesională. După ce îți determini prioritățile, asigură-te că lucrezi în acest sens.”

3. FĂ-ți ajustările necesare

După ce ți-ai evaluat viața și ai determinat prioritățile, s-ar putea să trebuiască să faci unele ajustări. S-ar putea să ți se dezvăluie domenii pe care le-ai neglijat, dar care trebuie să fie reorientate.

ÎNCepe ACUM!

Ghidul „Planificatorul de Performanță” este structurat în 7 Ședințe de Învățare.

Învață-le și aplică-le, și atunci nu va mai fi nevoie să te lupți cu aceste probleme în timpul unui moment cheie.
Ele sunt deja clarificate, așa  ești liber să te concentrezi asupra situațiilor prezente și să iei decizii în funcție de ele.

Click to play

Click to play

ÎN CURÂND

Atitudine  

Click to play

Click to play

ÎN CURÂND

Atitudine permanentă de recunoştinţă

Click to play

Click to play

ÎN CURÂND

Aspect

Înscrie-te pentru a primi informații și acces gratuit

la resursele pe care le voi lansa în curând.

P.S. Informațiile tale sunt în deplină siguranță.

Le vom folosi doar pentru a-ți trimite conținut și resurse grozave, dacă ești de acord cu aceasta.

- Meșterul Manole -

>